Hoe heeft u het bij ons ervaren?

Datum: 30-06-2013

Door: Angelo en Desiree

Onderwerp: Verblijf juni 2013

Ruime en schone B&B op een mooie locatie. Goed verzorgd ontbijt (volledig rekeninghoudend met mn voedselallergie) en heerlijke douche. Bedankt!!

Datum: 15-05-2013

Door: Cella en Frans

Onderwerp: Verblijf B&B mei 2013

Wat een heerlijk adres.heel ruim,schoon en rustig.Fijn om alles onder handbereik te hebben,heel leuke adresjes om uit eten te gaan en prachtige fietsroutes.
Kortom een prima adres

Datum: 10-03-2013

Door: Martin en Cora

Onderwerp: verblijf B&B An de Brink, maart 2013

Net terug van drie dagen Drente met verblijf in de bovenstaande B&B in Dwingelo. Voor ons de eerste keer hier en net als de andere gasten in het gastenboek in het B&B erg tevreden. De vermeldingen op de site kloppen helemaal. Het is een mooi ruim appartement, schoon, lekkere bedden en douche. Door de complete keuken ook de keus om zelf je ontbijt te verzorgen (handig met dieet) of te koken. De locatie is op loopafstand van de terrassen, restaurants, fietsverhuur en winkels dus alles bij de hand; dit alles in een mooie en natuurrijke omgeving. In het appartement ook nog boeken, gezelschapsspelen en informatie over de omgeving aanwezig. Alle ingrediënten voor een geslaagd verblijf. Helaas ontbrak dit weekend het zonnetje maar dat houden we voor de volgende keer tegoed.

Onderdelen 21 - 23 van 23
<< 1 | 2 | 3

Nieuw bericht